Become a ltxtech.com member, Click here to register!
BDBRacing

Page 138 of 138 FirstFirst ... 3888128134135136137138
Results 1,371 to 1,374 of 1374
  1. #1371
    Xtreme Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2015
    Name
    Dan Dalessandro
    Vehicle
    1997 Camaro Z28
    Location
    Troy,MI or Port Huron, MI
    Posts
    2,079

    Default

    Pump in and everything.

    Ran fine until it warmed up🙃🙃🙃
    It's honestly like it has a power lag. Afr just goes all over the place once it's warm. Maybe it's those old Bosch O2 sensors? I'll toss it on ye ol' scanner and see what the O2s are doing.

    The only codes other than Evap is p0332, knock sensor 2 low input.




    Sent from my SM-G920V using Tapatalk

    14.307@98.21, 2.155 60'

    97 Z28, M6 with stuff done to it. SHOOTING FOR 12s IN A BOLT ON LT1 BOYS

  2. #1372
    Xtreme Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2015
    Name
    Dan Dalessandro
    Vehicle
    1997 Camaro Z28
    Location
    Troy,MI or Port Huron, MI
    Posts
    2,079

    Default

    New Delco O2s
    Cleaned maf
    Replaced burnt crispy wires with some old ones I had
    Vented gas cap

    Issues seem to be gone. In the area 12.5 afr WOT


    Sent from my SM-G920V using Tapatalk

    14.307@98.21, 2.155 60'

    97 Z28, M6 with stuff done to it. SHOOTING FOR 12s IN A BOLT ON LT1 BOYS

  3. #1373
    LTX Regular


    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2015
    Name
    Stormy
    Vehicle
    1995 Trans Am
    Location
    Washington
    Posts
    239

    Default

    Dan what are you useing to scan with?

    Sent from my LGLS990 using Tapatalk


    1995 Trans Am - CAI - TB coolant bypass - Performance Muffler - Poly mounts - stock LT1/A4 - 13.3 1/4 - 1.9 60 foot , driven daily. .

  4. #1374
    Xtreme Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2015
    Name
    Dan Dalessandro
    Vehicle
    1997 Camaro Z28
    Location
    Troy,MI or Port Huron, MI
    Posts
    2,079

    Default

    I have a hand held scanner.

    Drove about 100ish miles today and had no issues.

    Now that the car is getting proper fuel... Boy does that gas gauge go down fast.

    Going to try and hit Lapeer next week

    Sent from my SM-G920V using Tapatalk

    14.307@98.21, 2.155 60'

    97 Z28, M6 with stuff done to it. SHOOTING FOR 12s IN A BOLT ON LT1 BOYS

Page 138 of 138 FirstFirst ... 3888128134135136137138

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •